top of page

Ihotoimenpiteet

Pattien poisto

Kehoon ilmaantuneet patit kannattaa käydä tarkistuttamassa lääkärillä. Jos patti on pysyvä, ja etenkin jos se seurannassa kasvaa, tulee se poistaa ja lähettää tutkittavaksi. Poiston suorittaa parhaiten kirurgi, jolla on paljon kokemusta leikkauksista. Näin patti tulee poistettua kokonaan, eikä se uusiudu. Myös arvesta tulee osaavan kirurgin jäljiltä pienempi ja huomaamattomampi.

 

Yleisimmät patit ovat rasvapatteja eli lipoomia tai ateroomia. Suurin osa lipoomista on hyvänlaatuisia.

Ateroomat ovat aina hyvänlaatuisia, mutta ne voivat tulehtua ja aiheuttaa ikäviä paiseita,

jonka vuoksi suosittelen niiden poistoa.

thumbnail_IMG_4482.jpeg

Iholuomien ja ihomuutosten poisto

Epäilyttävät iholuomet kannattaa aina poistaa ja lähettää tutkittavaksi. Luomi on epäilyttävä, jos se kasvaa, se on väriltään tai reunoiltaan epätasainen, tai alkaa muuten oireilla. Myös terveelle iholle ilmaantunut uusi ihomuutos kannattaa aina tutkituttaa lääkärillä ja poistattaa tarvittaessa.

Ihosyöpien
leikkaushoidot

Ikääntymisen seurauksena aurinkovaurioiden määrä iholla lisääntyy. Etenkin kasvoihin ja auringolle alttiille ihoalueille voi muodostua tyvisolu- ja okasolusyöpää tai niiden esiasteita. Kasvojen ihomuutosten poistossa käytetään erityisiä

menetelmiä, joten hoitoon kannattaa hakeutua osaavalle kirurgille, jolla on paljon kokemusta näiden hoidosta.

Arpihoidot ja
arpien poistot

Kehossa ja kasvoissa olevat arvet voivat olla erittäin häiritseviä. Arpea ei voida kokonaan poistaa, mutta sitä voidaan häivyttää ja parantaa. Menetelmiä on monia, ja ammattilainen osaa valita juuri sinulle parhaan hoitomuodon (esim. laser, mikroneulaus, rasvansiirto, kirurginen hoito). Arven liikakasvua ja keloidiarpia voidaan hoitaa esimerkiksi kortisonipistoksilla ja laserilla. Aknearpia voidaan parhaiten hoitaa laserilla.

 

Haavakomplikaatioita voi tulla leikkaushaavaan tai erilaisten traumojen ja onnettomuuksien seurauksena. Minulla on pitkä kokemus haavaongelmien hoidosta eri julkisen puolen sairaaloista. Kun haava hoidetaan ammattitaidolla, on toipuminen nopeampaa ja lopputulos eli arpi kauniimpi.

thumbnail_IMG_3782.jpeg

Ihon
vanhenemismuutosten
hoito

Vanhenemismuutosten hoitoon on olemassa lukuisia eri menetelmiä, ihon infrapunavalohoidosta isoihin leikkaustoimenpiteisiin kuten faceliftiin eli kasvojenkohotukseen asti. Kun tulet osaavan ammattilaisen vastaanotolle konsultaatioon, saat tietoa eri menetelmistä ja siitä mitä niillä olisi juuri sinun kohdallasi saavutettavissa.

 

Minusta on tärkeää selvittää kunkin potilaan toiveet ja tavoitteet, ja tehtävänäni on antaa tietoa eri hoitomenetelmistä, jotta kukin asiakas osaa tehdä valinnan eri

hoitomuotojen välillä.

 

Tärkeimpänä tavoitteenani on kaunis luonnollinen

lopputulos ja tyytyväinen asiakas.

Voit hyödyntää maksutonta kuvakonsultaatiomahdollisuutta,
tai varata ajan konsultaatioon vastaanotolleni.
Tervetuloa!

bottom of page