top of page

Intiimikirurgia

Kookkaat ja häiritsevät sisemmät häpyhuulet on yleisin intiimikirurgialla korjattava ongelma. Useimmat potilaani ovat hoikkia, jolloin ulommissa häpyhuulissa ei ole paljon rasvaa, ja tämänkin vuoksi kookkaat sisemmät häpyhuulet roikkuvat ja näyttävät tursuavan ulos. Jotkut potilaani kertovat, että joutuvat jatkuvasti asettelemaan sisempiä häpyhuuliaan parempaan asentoon

esimerkiksi WC-käyntien yhteydessä.

 

Kookkaat sisemmät häpyhuulet hankautuvat ja aiheuttavat usein kirvelyä ja kutinaa, altistaen iho- ja limakalvo-ongelmille. Kookkaat häpyhuulet häiritsevät myös erilaisissa aktiviteeteissa, kuten ratsastuksessa, pyöräillessä ja intiimielämässä. Monilla vaiva aiheuttaa myös itsetunto-ongelmaa, vaikuttaa seksielämään ja negatiivisesti uusien parisuhteiden aloittamiseen.

Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa laserilla, jolla pienennetään ja muotoillaan sisemmät häpyhuulet. Toimenpide on kivuton.

 

Kotiin pääsee jo 1-2 tuntia toimenpiteen jälkeen. Toipuminen on nopeaa, kestäen noin yhden viikon. Potilastyytyväisyys on erittäin korkea, ja leikkaus parantaa elämänlaatua huomattavasti.

bottom of page