top of page

Kasvojen toimenpiteet

Kasvojen ikääntymismuutoksia ja muita ongelmakohtia voidaan hoitaa lukuisin eri tavoin, lähtien kevyistä ihon laatua parantavista pistoshoidoista aina isoihin leikkaustoimenpiteisiin kuten faceliftiin eli kasvojen kohotusleikkaukseen asti.

 

Pienissä toimenpiteissä, kuten botuliinitoksiinilla hoidettavilla yläkasvojen ilmerypyillä, ei ole juuri toipumisaikaa ollenkaan, vaan ihmisten ilmoille voit palata heti. Sen sijaan esimerkiksi kasvojen volyymipuutoksen tai tummien kyynelurien hoito rasvansiirrolla vaatii pidemmän toipumisajan. Sitä pidempi toipumisaika vaaditaan, mitä isommasta toimenpiteestä on kysymys. Toisaalta kirurgisilla toimenpiteillä saavutetaan huomattavasti isompia ja pysyviä tuloksia.

 

Tärkeintä on hakeutua konsultaatioon ammattilaiselle, jolla on osaamista kaikista osa-alueista, ja jolla on hyvä esteettinen silmä. Tällöin saat asiantuntevan arvion, millaisia vaihtoehtoja sinulle olisi tarjolla, ja mikä toimenpide ja odotettavissa oleva lopputulos vastaisi parhaiten tarpeitasi ja toiveitasi. Viime kädessä asiakas itse tekee valinnan, mutta osaava ammattilainen pystyy auttamaan sinua oikean valinnan tekemisessä.

thumbnail_IMG_3717.jpeg
thumbnail_IMG_4390.jpeg

Rasvansiirto

Ikääntymisen yksi merkittävimmistä ulkonäköön vaikuttavista seikoista on kasvojen volyymin ja rasvakudoksen väheneminen, ja putoaminen alaspäin maan vetovoiman suuntaan.

Rasvansiirto on erinomainen keino saada kasvoihin lisää volyymiä. Rasva on omaa kudosta, ja sitä on yleensä riittämiin muualla kehossa siirrettäväksi kasvoihin. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, eikä siitä jää näkyvää arpea. Tulokset ovat luonnolliset ja kauniit. Ravakudoksen siirrolla saadaan kasvoihin volyymiä esimerkiksi poskipäihin, ja häivytettyä tummia kyyneluria ja väsynyttä ilmettä. Bonuksena tulee usein veitsetön facelift, eli myös

alakasvot saavat ryhtiä! Toimenpiteen jälkeen näytät parhaalta omalta itseltäsi, mutta ehkäpä 15 vuotta nuoremmalta!

Pistoshoidot

Pistoshoidot ovat moderni tapa pitää huolta ulkonäöstään. Voit valita ihon laatua ja kimmoistuutta parantavia pistoshoitoja, kuten Profhilo, kasvojen volyymiä lisääviä hyaluronihappo-täyteainehoitoja, sekä botuliinitoksiinihoitoja, joilla rentoutetaan kasvojen lihaksia, jotka aiheuttavat epätoivottuja ilmeryppyjä, kuten niin sanotut sibeliusrypyt! Parasta pistoshoidoissa on, että ne ovat nopeita ja toipumisaikaa ei juuri ole. Tavoitteena on luonnollinen kaunis lopputulos, jolloin näytät parhaalta omalta itseltäsi, mutta muut eivät näe että mitään hoitoja on tehty. Työkaverisi korkeintaan kehuvat, että näytät erityisen hyvinvoivalta ja levänneeltä, oletko ollut lomalla?

Ikääntymiseen liiteteään usein epätoivottuja muutoksia kasvoissa, jotka saavat henkilön näyttämään vanhalta, väsyneeltä, surulliselta ja jopa vihaiselta! Kukapa toivoisi näyttävänsä viisikymppiseltä vihaiselta ja väsyneeltä tyypiltä, kun sisällä tunnet olevansa virkeä ja positiivinen kolmekymppinen! Tule konsultaatioon vastaanotolleni, niin katsotaan mitä kaikkia mahdollisuuksia on olemassa, jotta saamme sisäisen minäsi ja tunnelmasi vastaamaan paremmin ulospäin antamaasi vaikutelmaa!

thumbnail_IMG_3782.jpeg

Esimerkkejä pistoshoidoista

Botuliinitoksiini

-sibeliusrypyt kulmakarvojen välissä

-otsan vaakasuorat juonteet

-silmän ulkonurkan harakanvarpaat,

laskeutuneet kulmakarvojen hännät

-alaspäin menevät suupielet

-kaulan kalkkunalihakset (plastysma-lihasjuonteet)

-ienhymy

-bruksismi eli narskuttelu

-liikahikoilu esim. kainalot, kasvot, kämmenet

-migreeni

Ihon laadun parantaminen

-Profhilo tasoittaa ihon väriä, vähentää juonteita, lisää kimmoisuutta, kiinteyttää,

lisää hehkua ja kosteuttaa

-Radiesse kiinteyttää ihoa, sillä sen sisältämät kalsiummikropartikkelit aktivoivat kollageenin tuotantoa. Ihon kiinteytymisen lisäksi Radiesse kohottaa ja muotoilee piirteitä.

-Tience: tämä lupaava suomalainen innovaatio kääntää aikaa taaksepäin, parantaa ihoasi pysyvästi valjastaen ihosi itse korjaamaan itseään.

Täyteainehoidot

-Täyteaineilla saadaan volyymiä kasvoihin, esimerkiksi poskipäihin ja huuliin

-Täyteainehoidolla voidaan korjata ikääntymisen merkkejä kuten nasolabiaalijuonteet, marionettijuonteet, korostaa leuan aluetta ja leukalinjaa, häivyttää tummia kyyneluria ja silmäpusseja

-Täyteaineita on lukuisia eri merkkejä ja erilaisia koostumuksia eri käyttötarkoituksiin

-Käytän vain parhaita ja tutkitusti turvallisia ja laadukkaita täyteaineita kuten Juvedermia, jonka pistoshoitokouluttajana olen toiminut aiemmin.

Voit hyödyntää maksutonta kuvakonsultaatiomahdollisuutta,
tai varata ajan konsultaatioon vastaanotolleni.
Tervetuloa!

bottom of page