top of page

Pistoshoidot

Pistoshoidot

Pistoshoidot ovat moderni tapa pitää huolta ulkonäöstään. Voit valita ihon laatua ja kimmoistuutta parantavia pistoshoitoja, kuten Profhilo, kasvojen volyymiä lisääviä hyaluronihappo-täyteainehoitoja, sekä botuliinitoksiinihoitoja, joilla rentoutetaan kasvojen lihaksia, jotka aiheuttavat epätoivottuja ilmeryppyjä, kuten niin sanotut sibeliusrypyt! Parasta pistoshoidoissa on, että ne ovat nopeita ja toipumisaikaa ei juuri ole. Tavoitteena on luonnollinen kaunis lopputulos, jolloin näytät parhaalta omalta itseltäsi, mutta muut eivät näe että mitään hoitoja on tehty. Työkaverisi korkeintaan kehuvat, että näytät erityisen hyvinvoivalta ja levänneeltä, oletko ollut lomalla?

Ikääntymiseen liiteteään usein epätoivottuja muutoksia kasvoissa, jotka saavat henkilön näyttämään vanhalta, väsyneeltä, surulliselta ja jopa vihaiselta! Kukapa toivoisi näyttävänsä viisikymppiseltä vihaiselta ja väsyneeltä tyypiltä, kun sisällä tunnet olevansa virkeä ja positiivinen kolmekymppinen! Tule konsultaatioon vastaanotolleni, niin katsotaan mitä kaikkia mahdollisuuksia on olemassa, jotta saamme sisäisen minäsi ja tunnelmasi vastaamaan paremmin ulospäin antamaasi vaikutelmaa!

thumbnail_IMG_3782.jpeg

Esimerkkejä pistoshoidoista

Botuliinitoksiini

-sibeliusrypyt kulmakarvojen välissä

-otsan vaakasuorat juonteet

-silmän ulkonurkan harakanvarpaat,

laskeutuneet kulmakarvojen hännät

-alaspäin menevät suupielet

-kaulan kalkkunalihakset (plastysma-lihasjuonteet)

-ienhymy

-bruksismi eli narskuttelu

-liikahikoilu esim. kainalot, kasvot, kämmenet

-migreeni

Ihon laadun parantaminen

-Profhilo tasoittaa ihon väriä, vähentää juonteita, lisää kimmoisuutta, kiinteyttää,

lisää hehkua ja kosteuttaa

-Radiesse kiinteyttää ihoa, sillä sen sisältämät kalsiummikropartikkelit aktivoivat kollageenin tuotantoa. Ihon kiinteytymisen lisäksi Radiesse kohottaa ja muotoilee piirteitä.

-Tience: tämä lupaava suomalainen innovaatio kääntää aikaa taaksepäin, parantaa ihoasi pysyvästi valjastaen ihosi itse korjaamaan itseään.

Täyteainehoidot

-Täyteaineilla saadaan volyymiä kasvoihin, esimerkiksi poskipäihin ja huuliin

-Täyteainehoidolla voidaan korjata ikääntymisen merkkejä kuten nasolabiaalijuonteet, marionettijuonteet, korostaa leuan aluetta ja leukalinjaa, häivyttää tummia kyyneluria ja silmäpusseja

-Täyteaineita on lukuisia eri merkkejä ja erilaisia koostumuksia eri käyttötarkoituksiin

-Käytän vain parhaita ja tutkitusti turvallisia ja laadukkaita täyteaineita kuten Juvedermia, jonka pistoshoitokouluttajana olen toiminut aiemmin.

Voit hyödyntää maksutonta kuvakonsultaatiomahdollisuutta,
tai varata ajan konsultaatioon vastaanotolleni.
Tervetuloa!

bottom of page