top of page

Silmäluomet

Yläluomileikkaus

Iän myötä yläluomien iho löystyy ja alkaa roikkua, hankalassa tilanteessa jopa ripsirajan päälle kaventaen näkökenttää.

Roikkuvat yläluomet antavat väsyneen ja hieman surullisen vaikutelman. Avartaakseen näkökenttää potilas nostaa kulmakarvojaan ylöspäin, jolloin otsalihas saattaa olla jatkuvassa jännitystilassa. Tämä voi altistaa päänsäryille. Yläluomileikkaus onkin elämänlaatuleikkaus: näkökenttä avartuu ja potilas näyttää virkeämmältä. Usein yläluomileikkauksen jälkeen bonuksena piristyy myös psyykkisesti!

 

Yläluomileikkauksessa poistetaan paikallispuudutuksessa ylimääräinen iho, ja tarvittaessa tämän alta rasvatyrää. Toipuminen on nopeaa, noin 7-10vrk.

 

Voit lähettää kuvasi maksutonta kuvakonsultaatiota varten!

thumbnail_IMG_3717.jpeg

Alaluomileikkaus

Roikkuvat silmäpussit, turvotusta alaluomissa ja tummat kyynelurat saavat ihmisen näyttämään väsyneeltä.

 

Silmäpussiongelma voi olla perinnöllinen ja esiintyä jo nuorena. Silloin syynä on usein silmän alapuolella pullottavat rasvatyrät. Tummat kyynelurat voivat johtua esim. alaluomien rasvatyristä, mutta ikääntymisen aiheuttama rasvakudoksen väheneminen poskissa lisää vaikutelmaa.

 

Paras hoitokeino alaluomiongelmissa valitaan yksilöllisesti. Näitä keinoja on mm. alaluomien fraktionaalinen laserhoito, täyteainehoito, rasvansiirto kyyneluriin ja poskipäihin, sekä rasvatyrän kirurginen poisto laseravusteisesti. Toimenpiteistä ei jää näkyvää arpea.

 

Hyödynnä maksuton kuvakonsultaatiomahdollisuus, niin saat arvion mikä toimenpide olisi paras juuri sinulle!

Voit hyödyntää maksutonta kuvakonsultaatiomahdollisuutta,
tai varata ajan konsultaatioon vastaanotolleni.
Tervetuloa!

bottom of page